Over ons

Klik hier voor een rondleiding in ons restaurant.

In het pittoreske Gelderse Harderwijk zit de gezellige eetgelegenheid  La Famiglia. Zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, wordt hier volgens Italiaans recept gekookt. Ga voor een van de vele smaakvolle antipasti, zuppe, pizza, pasta of vlees- en visgerechten. Noemenswaardig is de Big Green Egg, een speciale BBQ waarmee de koks het vlees overheerlijk met een gegrilde Argentijnse twist kunnen bereiden. Natuurlijk is er ook aan de kleine bambini gedacht met pasta’s, pizza’s of een lekkere Hollands hap van friet, oma’s appelmoes en een vettige snack. Let life taste good hebben ze vast en zeker gedacht bij La Famiglia. Ervaar het zelf. Reserveren kan telefonisch of via Easyzeats.

La Famiglia is in 2018 op de 9e plaatst geeindigd in de verkiezing door Kekmama.nl van de kindvriendelijke restaurants in Nederland.

Bezoek ook onze Facebook pagina!!

Fietsroute

Plan je fietsroute via route.nl en stap af bij La Famiglia. Hier kun je de benen strekken en onder het genot van een hapje en drankje genieten van de omgeving. Er zijn drie routes:

Mooie vergezichten op de Veluwe

Veluwe Paradijs voor fietsers

Fietsroute noordelijke Veluwe

La Famiglia is een restaurant voor het hele gezin gelegen aan de rand van Harderwijk, vlak bij de Veluwse bossen. La Famiglia serveert Italiaanse lunchgerechten, pizza's, pasta's en Italiaanse vlees- en visgerechten. 

Wij hebben een leuke kinder- en buitenspeelhoek. De tafel wordt speciaal voor de kinderen leuk gedekt, met kinderbord, bestek, beker en een goed kindermenu.

Er is een aparte speelkamer voor de kinderen waar de kids kunnen spelen en raggen, terwijl de ouders lekker zitten te eten. Er zijn genoeg kinderstoelen en aan het einde van de avond mogen de kinderen grabbelen in de grabbelton.

Buiten eten? Geen probleem. 

Bij lekker weer kunt u op ons ruime buitenterras genieten van het zonnetje. Na een fiets- of wandeltocht kunt u op ons terras uitpuffen met iets lekkers. Voor de kinderen is er een groot grasveld met o.a. een trampoline. Bij iets kouder weer kunnen we de heaters aan zetten. Ook beschikken wij over warmtekussens. 

Ook op het terras kunt u gebruik maken van gratis wifi. 

Ons restaurant is rolstoel toegankelijk.Telefoonnummer: 0341 268 544 Adres: Korhoenlaan 3 Harderwijk