Feesten en partijen

Catering

Heeft u iets te vieren? Een huwelijk, verjaardag of gewoon een gezellige middag met vrienden in de tuin? Wij bezorgen onze goed gevulde, heerlijke schalen met antipasti, vleeswaren, kazen, salades en warme gerechten graag bij u thuis. U hoeft alleen maar te genieten, La Famiglia neemt het culinaire gedeelte voor haar rekening.

Wij maken graag met u een afspraak om uw wensen met u door te nemen. U kunt ons ook mailen, dan nemen wij contact met u op. Ook over het servies en bestek hoeft u zich geen zorgen te maken, voor een kleine meerprijs brengen wij het voor u mee en halen we het vuil weer op. 


Feesten en bruiloften

La Famiglia biedt u voor alle gelegenheden een passende mogelijkheid tot het houden van uw feest: Natuurlijk maken wij voor u graag een feest op maat!

Wij bieden uitgebreide mogelijkheden om van uw bruiloft of partij (familiefeest, BBQ, een jubileum, verjaardag, uw bedrijfsfeest, etc.) een spraakmakend evenement te maken. 


Kinderfeestjes

Bij La Famiglia kunnen de kinderen hun verjaardagsfeestje vieren, samen met de vriendjes en vriendinnetjes.

Bij aankomst staat de tafel voor de kinderen klaar en beginnen de kinderen met het geven van de cadeautjes. Daarna krijgen de kinderen een pizzabodem en daar mogen zij alle ingrediënten die ze lekker vinden op de pizzabodem leggen. Als de Pizza gevuld is, gaan we met z'n allen naar de keuken. Daar doet de kok de pizza in de oven, ondertussen als de pizza aan het bakken is, kunnen de kinderen  in de speelkamer spelen of bij mooi weer buiten spelen.

Als de pizza klaar is dan mogen zij hun pizza opeten. Na de pizza krijgen ze nog een lekker ijsje.Tijdens het feestje is er onbeperkt ranja. 

De kosten per kind zijn € 11,00

Hebben de ouders tijdens het feestje ook trek in wat lekkers? Wij geven u graag de kaart. 


Telefoonnummer: 0341 268 544 Adres: Korhoenlaan 3 Harderwijk